Εσωκομματικές Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η Τηλεμαχία που Τράβηξε το Ενδιαφέρον

Εσωκομματικές Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Η Τηλεμαχία που Τράβηξε το Ενδιαφέρον
Οι έξι υποψήφιοι για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, Παύλος Γερουλάνος, Νάντια Γιαννακοπούλου, Άννα Διαμαντοπούλου, Χάρης Δούκας και Μιχάλης Κατρίνης, συμμετείχαν χθες (24/09) σε τηλεμαχία εν όψει των εσωκομματικών εκλογών της 6ης Οκτωβρίου. Ο διάλογος στην τηλεμαχία χαρακτηρίστηκε από έναν νέο, πιο ελεύθερο τρόπο διεξαγωγής που προσέφεραν οι υποψήφιοι, ο οποίος φαίνεται ότι επηρεάζει θετικά και τα ποσοστά τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, η τηλεμαχία παρακολούθησαν τουλάχιστον 600.000 τηλεθεατές για τουλάχιστον ένα λεπτό, με τη μέση τηλεθέαση να διαμορφώνεται στις 300.000 θεάσεις στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική ζώνη του prime time. Το μερίδιο τηλεθέασης για το σύνολο του κοινού ανήλθε σε 8%, ενώ στο ανδρικό κοινό άνω των 55 ετών το ποσοστό αγγίζει το 15,8%. Όταν εξετάζουμε τα ποσοστά σε λεπτό, το σύνολο του κοινού «άγγιξε» το 10,7% και το ανδρικό κοινό άνω των 55 ετών έφτασε στο 20,7%.

Στην τηλεοπτική κάλυψη της συζήτησης προστίθενται και 29.335 θεάσεις μέσω του ψηφιακού καναλιού ERTFLIX και του ΕΡΤNEWS1, το οποίο μετέδιδε την τηλεμαχία με παράλληλη διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα. Το 67% της ψηφιακής θεατρικής κάλυψης προήλθε από χρήστες υπολογιστών και tablets.

Πηγή: newsbomb.gr