Γερουλάνος: Δεσμεύομαι για την ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ και την αλλαγή ηγεσίας

Γερουλάνος: Δεσμεύομαι για την ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ και την αλλαγή ηγεσίας
Σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό «Action24», ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε σε ερώτηση σχετικά με το αν θα παραμείνει στο ΠΑΣΟΚ αν δεν κερδίσει τις εσωκομματικές εκλογές. Απάντησε ότι είναι αδιάφορο το ερώτημα για κάποιον που έχει αφιερώσει όλη του την πολιτική ζωή στο ΠΑΣΟΚ και έχει παλέψει σε δύσκολες περιόδους. «Είναι αστείο να αναρωτιέται κανείς αν θα είμαι εδώ την επόμενη μέρα, ειδικά όταν έχω δώσει σκληρές μάχες για το κόμμα», τόνισε. Αναφέρθηκε επίσης στη διάθεση του Νίκου Ανδρουλάκη να αμφισβητεί τη δέσμευσή του για το ΠΑΣΟΚ. «Ξέρει ότι αν με πάρει τηλέφωνο θα του πω πολύ χειρότερα από αυτά που λέω εδώ», επεσήμανε.

Στη συνέχεια, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ», ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, εξήγησε γιατί πιστεύει ότι έχει τις προϋποθέσεις να νικήσει τον Νίκο Ανδρουλάκη στον β’ γύρο. Σχολιάζοντας μία πρόσφατη επίθεση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών στην Α’ Αθήνας, επεσήμανε ότι ο Ανδρουλάκης ίσως βλέπει τις δημοσκοπήσεις και γι’ αυτό επιτίθεται αδικαιολόγητα. «Αυτό που πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι η Αθήνα είναι η μόνη περιφέρεια στην Ελλάδα όπου το ΠΑΣΟΚ αύξησε τον απόλυτο αριθμό ψήφων από τις Εθνικές στις Ευρωεκλογές», δήλωσε, τονίζοντας την αντοχή του ΠΑΣΟΚ στην περιοχή.

«Το να στοχοποιεί την Αθήνα είναι για μένα αστείο. Ο μόνος λόγος που το κάνει είναι επειδή βλέπει τον πραγματικό κίνδυνο από εδώ», κατέληξε.

Πηγή: newsbomb.gr