Η απρόβλεπτη χειραψία Σαμαρά και Παππά που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων

Η απρόβλεπτη χειραψία Σαμαρά και Παππά που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων
Η χειραψία μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Νίκου Παππά σε εκδήλωση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών τράβηξε την προσοχή και προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. Ο πρώην Πρωθυπουργός, που φωτογραφίστηκε να συνομιλεί σε θετικό κλίμα με τον πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, βρέθηκε στο επίκεντρο σχολίων στον πολιτικό κόσμο και στα social media.

Αμέσως μετά, ο Δημήτρης Γιάννος, δικηγόρος και στενός συνεργάτης του Σαμαρά, αντέτεινε μέσω ανάρτησης στα social media. Στην ανάρτησή του, αναρωτήθηκε αν ο Σαμαράς θα έπρεπε να δείξει εχθρότητα προς τον Παππά, προκειμένου να ικανοποιήσει αυτούς που ασκούν κριτική για τη χειραψία τους.

Ο Γιάννος υπογράμμισε ότι δεν είναι ικανοποιημένοι όλοι με την αλληλεπίδραση αυτή και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι ο πρώην Πρωθυπουργός, λόγω της πολιτικής του ιστορίας και των γεγονότων της υπόθεσης Νοβάρτις, προσπαθεί να αποκαλύψει την αλήθεια και να αποδοθούν ευθύνες. Υπενθύμισε τις νομικές ενέργειες που ανέλαβε ο Σαμαράς κατά των προσώπων που ενεπλάκησαν στην υπόθεση.

Η δημοσίευση του Γιάννου εξέφρασε, επίσης, την απογοήτευσή του για την απουσία αντίκτυπου από τις νομικές ενέργειες του Σαμαρά στην υπόθεση, που εδώ και χρόνια παραμένει ανοιχτή. Επανέλαβε ότι ο Σαμαράς, παρά τις αντιξοότητες, συνεχίζει τη μάχη του για να αποκαλύψει την αλήθεια γύρω από τα γεγονότα που τον αφορούν.

Πηγή: newsbomb.gr