Η Υποψηφιότητα Γερουλάνου και η Πρόσκληση σε Μάχη για την Επανένωση του ΠΑΣΟΚ

Η Υποψηφιότητα Γερουλάνου και η Πρόσκληση σε Μάχη για την Επανένωση του ΠΑΣΟΚ
Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Γερουλάνος, έκανε δηλώσεις σε συνέντευξή του στο «Talk Radio», αναφέροντας την ανάγκη για μια αμφίπλευρη διεύρυνση. Επισήμανε ότι, ενώ υπάρχουν υποψήφιοι που επιλέγουν συγκεκριμένα κοινά για να απευθυνθούν, η δική του υποψηφιότητα προσελκύει απογοητευμένους ψηφοφόρους και από τις δύο πλευρές—του ΣΥΡΙΖΑ και της Νέας Δημοκρατίας. Ωστόσο, σημείωσε ότι η μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων δεν ταυτίζεται με καμία από αυτές τις δύο παρατάξεις.

Σύμφωνα με τον Γερουλάνο, περίπου 3,5 εκατομμύρια πολίτες δεν έχουν προσέλθει στις κάλπες, σε σύγκριση με τα 7,5 εκατομμύρια που ψήφισαν το 2009. Από αυτούς, σχεδόν οι μισοί ήταν υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ τότε. «Αυτοί είναι το μεγαλύτερο προοδευτικό κόμμα στη χώρα. Εάν τους εμπνεύσουμε να επιστρέψουν στην κάλπη, μπορούμε να επιτύχουμε μια σημαντική αλλαγή», τόνισε.

Επιπλέον, ο Γερουλάνος ανάρτησε ένα σποτ από την ομιλία του στην Αργυρούπολη, καλώντας τους υποστηρικτές του ΠΑΣΟΚ να στηρίξουν την υποψηφιότητά του στις εκλογές της 6ης Οκτωβρίου. «Ζητώ να κάνετε μία επιλογή νίκης για το Κίνημά μας, στηρίζοντας την υποψηφιότητά μου. Υποσχόμαι μία ηγεσία που ενώνει, με σχέδιο και έτοιμη να αναλάβει τις προκλήσεις», ανέφερε.

Ο Γερουλάνος τέλος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους στην ομιλία του και εξέφρασε την εκτίμησή του στον δήμαρχο Ελληνικού – Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο, για τη θερμή υποδοχή και την υποστήριξή του.

Πηγή: newsbomb.gr