Κατερίνα Νοτοπούλου Απαντά στις Δηλώσεις Μωραϊτη και Κασσελάκη

Κατερίνα Νοτοπούλου Απαντά στις Δηλώσεις Μωραϊτη και Κασσελάκη
Η Κατερίνα Νοτοπούλου αντέτεινε σε μια νέα ανάρτηση μέσω των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης τις αιχμές που διατύπωσε ο Νίκος Μωραϊτης, αναφερόμενη σε προγενέστερες δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη. «Μετά την… αδιανόητη αναφορά του Στέφανου Κασσελάκη σε «σακούλες-κουκούλες» ήρθαν και τα «αποσπάσματα» από τον Νίκο Μωραϊτη», τόνισε.

Η Νοτοπούλου επισήμανε τις ομοιότητες στο ύφος και τις λέξεις αυτών που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη συζήτηση, επισημαίνοντας την απουσία ηθικών φραγμών. Πρόσθεσε πως το όνομα που επιλέχθηκε από ορισμένους για την ομάδα τους, «οι ηλίθιοι», δεν είναι τυχαίο, υποδεικνύοντας ότι εκθέτουν οι ίδιοι την κατάστασή τους.

«Μόνο που ξεχνάνε πως οι… «χρήσιμοι ηλίθιοι» έχουν ημερομηνία λήξης και τη ρετσινιά του μπροστινού», συνέχισε η Νοτοπούλου, αναφερόμενη σε εκείνους που δεν διαθέτουν επιχειρήματα ή ηθικές αξίες. Ανέφερε ότι ο Στέφανος Κασελάκης υπάρχει για έναν συγκεκριμένο λόγο και ουσιαστικά σχολίασε την πραγματικότητα του πολιτικού τοπίου.

Στη συνέχεια εξέφρασε τη δέσμευση της πολιτικής να υπηρετεί τον άνθρωπο, κοινωνική δικαιοσύνη, προκοπή και δημοκρατία, επισημαίνοντας την ιδιαίτερη σημασία της Θεσσαλονίκης για τους αγώνες της Αριστεράς. «Η Θεσσαλονίκη των μεγάλων αγώνων και των καλών ανθρώπων που δεν «αφήνει κανέναν χωρίς πατρίδα»», ανέφερε με έμφαση.

Πηγή: newsbomb.gr