Ο Χρήστος Σπίρτζης Σχολιάζει την Προεκλογική Πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη

Ο Χρήστος Σπίρτζης Σχολιάζει την Προεκλογική Πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και τον Στέφανο Κασσελάκη
Ο Χρήστος Σπίρτζης αναφέρθηκε στην προεκλογική πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και έθεσε θέμα σχετικά με τον Στέφανο Κασσελάκη. Υπογράμμισε ότι από την αρχή δεν υπήρξε αντίθεση απέναντί του, παρά μόνο όταν έγινε φανερό ότι δεν συνδέεται με τις αρχές, την ιδεολογία και το πολιτικό εύρος του κόμματος. Είπε χαρακτηριστικά: «Δημιουργούσε συνεχώς θέματα εσωστρέφειας και απομάκρυνε τη συζήτηση από τις πολιτικές προτεραιότητες, εστιάζοντας σε προσωπικά ζητήματα».

Σημείωσε επίσης ότι αυτό είχε αντίκτυπο και στα αποτελέσματα των ευρωεκλογών, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μια αίσθηση απομάκρυνσης από τα προβλήματα που απασχολούν τον ελληνικό λαό. Επιπλέον, τόνισε ότι δεν ενδιαφέρεται για κομματικές θέσεις, καθώς έχει ήδη παραιτηθεί από την πολιτική γραμματεία, με στόχο να επηρεάσει θετικά την κατεύθυνση που θα ακολουθήσει η χώρα.

Κλείνοντας, ο κ. Σπίρτζης εξέφρασε την ανησυχία του για το μέλλον της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας ότι πρέπει να επικεντρωθεί σε σοβαρά ζητήματα, υπογραμμίζοντας ότι χωρίς μια ισχυρή εναλλακτική πρόταση, η Νέα Δημοκρατία θα συνέχιζε την κυριαρχία της.

Πηγή: newsbomb.gr