Ο Βασίλης Κικίλιας αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από την αγορά του ακινήτου

Ο Βασίλης Κικίλιας αποκαλύπτει την αλήθεια πίσω από την αγορά του ακινήτου
Ο υπουργός Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας, αντέτεινε σε πρόσφατα δημοσιεύματα σχετικά με την αγορά ενός ακινήτου, επισημαίνοντας ότι η διαδικασία έγινε με πλήρη διαφάνεια. Στην ανάρτησή του, υπογράμμισε ότι τα χρήματα που χρησιμοποιήθηκαν προήλθαν από την πώληση άλλου ακινήτου, αποδομώντας τα υπονοούμενα που τον αφορούσαν.

Ο ίδιος αναφέρθηκε μάλιστα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται στόχος κακόβουλων σχολίων, αναγνωρίζοντας ότι το τελευταίο περιστατικό ξεχωρίζει λόγω της δήλωσης εμπάθειας προς το πρόσωπό του και την οικογένειά του. Ανέφερε ότι πάντα λειτουργεί με απόλυτη διαφάνεια και ότι ήταν έτοιμος για έλεγχο από τις Αρχές, τη Βουλή και τον Τύπο.

Ο υπουργός δήλωσε ότι η πώληση ενός προϋπάρχοντος περιουσιακού στοιχείου και η αγορά ενός άλλου αντίστοιχης αξίας με διαφανείς διαδικασίες είναι απόδειξη του καθαρού τρόπου που πορεύεται. Τόνισε ότι έχει εισέλθει στην πολιτική «χορτάτος», χάρη στην οικογένεια και την καριέρα του, προθέτοντας να συνεχίσει να τιμά όσους τον στηρίζουν με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους.

Πηγή: newsbomb.gr