Ραγδαίες Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και η Αποκλειστική Τοποθέτηση του Απόστολου Γκλέτσου

Ραγδαίες Εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και η Αποκλειστική Τοποθέτηση του Απόστολου Γκλέτσου
Ο Απόστολος Γκλέτσος, υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε σε δηλώσεις του στο MEGA ότι η απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής να αποκλείσει τον Στέφανο Κασσελάκη από τις εκλογές για την ηγεσία του κόμματος ήταν αναμενόμενη και δημοκρατική. Το γεγονός συνέβη μετά την ψηφοφορία, στην οποία συγκεντρώθηκαν 138 ψήφοι εναντίον της υποψηφιότητας του Κασσελάκη.

Ο Γκλέτσος ανέφερε ότι θεωρεί ότι η Κεντρική Επιτροπή έκανε το σωστό, καθώς η μη πολιτική διαδρομή του Κασσελάκη τους τελευταίους 11 μήνες, όταν ήταν πρόεδρος άλλου κόμματος, επηρεάσε την απόφαση. “Δεν υπήρχε κάτι διαφορετικό που θα μπορούσε να κάνει η Κεντρική Επιτροπή”, πρόσθεσε.

Κατηγόρησε τον Κασσελάκη λέγοντας ότι είναι επικίνδυνος για την Αριστερά, καταγγέλλοντας ότι “έχει χωρίσει χάος” και κάνοντας λόγο για προβλήματα στα οικονομικά του κόμματος. “Αν βγει πρόεδρος, θα φύγω. Αν εκλεγώ, θα διαγράψω τον Κασσελάκη την επόμενη ώρα”, δήλωσε.

Ο Γκλέτσος σημείωσε επίσης τη σημασία της δημοκρατίας, τονίζοντας ότι αυτή σχετίζεται με την πλειοψηφία και όχι με την αυθαίρετη συμπεριφορά ατόμων. “Η φωνή μας είναι το Συνέδριο”, είπε χαρακτηριστικά, αναφερόμενος στο Συνέδριο που θα διεξαχθεί στις 7-8 Νοεμβρίου.

Πηγή: newsbomb.gr