Σφοδρή κριτική από τον Απόστολο Γκλέτσο κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Σφοδρή κριτική από τον Απόστολο Γκλέτσο κατά του Στέφανου Κασσελάκη
Σφοδρή κριτική κατά του Στέφανο Κασσελάκη άσκησε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Απόστολος Γκλέτσος, μιλώντας στον ΣΚΑΪ. Ο κ. Γκλέτσος έκανε λόγο για «οριακό επίπεδο ξεφτίλας» στο κόμμα, επισημαίνοντας ότι ο κ. Κασσελάκης δεν έχει το δικαίωμα να κατέβει υποψήφιος, δεδομένου ότι η Κεντρική Επιτροπή έχει αποφασίσει διαφορετικά. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, «έτσι λειτουργούν τα κόμματα και η δημοκρατία».

Ο κ. Γκλέτσος σχολίασε επίσης τις δημόσιες εμφανίσεις του Κασσελάκη, υποστηρίζοντας ότι αυτές διαστρεβλώνουν την πραγματικότητα. «Ξεφτίλα είναι το να ανοίγει σελίδα στο κόμμα, να λέει αυτά που λέει, να βγάζει βίντεο και να ισχυρίζεται ότι το κόμμα του είναι με τη διαπλοκή, ενώ αυτός την τελειώνει», ανέφερε, τονίζοντας ότι αν δεν έχει να προσφέρει τίποτα, δεν υπάρχει λόγος να ζητά γραφείο εντός του ΣΥΡΙΖΑ.

Εκφράζοντας την εκτίμησή του για τη βάση του κόμματος, ο Γκλέτσος υποστήριξε ότι δεν επιθυμούν την υποψηφιότητα του Κασσελάκη. «Ο ίδιος βασίζεται στα γκάλοπ. Πηγαίνει σε εκδηλώσεις με στημένη κάμερα, και οι λίγοι που τον υποστηρίζουν, δεν ανήκουν στον ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον είναι Νεοδημοκράτες. Αν θέλει να διασπαστεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ας πάρει τους βουλευτές του να φύγουν», τόνισε.

Τέλος, στρεφόμενος σε σχόλιο που έκανε αναφορικά με τους μετανάστες, επανέλαβε ότι η πρότασή του είναι επί της ουσίας σωστή, αλλά παραδέχθηκε ότι ίσως «δεν ειπώθηκε σωστά» και ότι θα επανέλθει με σχετική μελέτη.

Πηγή: newsbomb.gr