Ο έρωτας και η τρυφερότητα κυριαρχούν στο νέο τραγούδι της Σαββέριας Μαργιολά

Ο έρωτας και η τρυφερότητα κυριαρχούν στο νέο τραγούδι της Σαββέριας Μαργιολά
Το νέο τραγούδι «Φιλί» της Σαββέριας Μαργιολά αποτελεί προπομπό του επερχόμενου άλμπουμ της με τίτλο «Εκ βαθέων», το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο. Δημιουργός του έργου είναι ο ταλαντούχος τραγουδοποιός Παντελής Κυραμαργιός, που έχει επιμεληθεί τη μουσική και τους στίχους.

Αυτό το συγκινητικό χασάπικο αναδεικνύει τη δύναμη και τον μεγαλείο του έρωτα, εστιάζοντας στην τρυφερότητα του πρώτου φιλιού. Με μοναδική ευαισθησία, ο Παντελής Κυραμαργιός επιδεικνύει μια διαφορετική μουσική διάσταση, παρουσιάζοντας ένα καθαρά λαϊκό κομμάτι. Η φωνή της Σαββέριας προσφέρει μια δυνατή και συγκινητική ερμηνεία, η οποία αναδεικνύει τη ζεστασιά της και την καλλιτεχνική της ευελιξία.

Η ηχογράφηση, μίξη και mastering πραγματοποιήθηκαν από τον Κυριάκο Κυριακού στο στούντιο “Sounds From The Ground”. Τη συνοδεία των μουσικών υπογράφουν ο Καλλίστρατος Δρακόπουλος (τύμπανα), Αλέκος Ρούπας (κρουστά), Γιάννης Γρυπαίος (ηλεκτρικό μπάσο), Μάριος Μούρμουρας (ακουστική κιθάρα), Νίκος Πασσαλίδης (μπουζούκι, μπαγλαμά) και Παντελής Κυραμαργιός (πιάνο, φωνητικά). Είχαν προηγηθεί τα τραγούδια «Μικρό τραγούδι για μεγάλους έρωτες» και «Ντύσε με στα χρώματά σου».

Πηγή: newsbomb.gr