Ο νέος μονόλογος της Νένας Μεντή αποκαλύπτει τις προσωπικές ιστορίες μιας μοδίστρας στη σκηνή του Ιλίσια Βολανάκης

Ο νέος μονόλογος της Νένας Μεντή αποκαλύπτει τις προσωπικές ιστορίες μιας μοδίστρας στη σκηνή του Ιλίσια Βολανάκης
Η Νένα Μεντή επιστρέφει στη σκηνή του θεάτρου Ιλίσια Βολανάκης, όπου με την υπογραφή του Πέτρου Ζούλια, σκηνοθετεί και γράφει το νέο θεατρικό έργο «ΜΙΑ ΖΩΗ». Σε αυτό το έργο, η Mεντή ερμηνεύει έναν μοναδικό ρόλο που μας ταξιδεύει από το παρελθόν στο παρόν, αφηγούμενη μια ιστορία που τιμά τις προσωπικές διαδρομές του καθενός, καθώς και τις συγκινήσεις της ζωής.

Η υπόθεση εστιάζει σε μια ηλικιωμένη μοδίστρα, η οποία ξεκινά την προετοιμασία για μετακόμιση, συγκεντρώνοντας ρούχα από το ατελιέ της. Καθώς αναδιφεί στα παλιά της, οι αναμνήσεις της μπλέκονται με κομμάτια της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. Στο ταξίδι των αναμνήσεων την συνοδεύουν τα τραγούδια που έχουν σημαδέψει καθοριστικές στιγμές της ζωής της.

Αυτό το έργο συνιστά έναν ύμνο στον απλό άνθρωπο, που αναπολεί το παρελθόν του και ανησυχεί για την πορεία του σε έναν ταχύτατα μεταβαλλόμενο κόσμο. Η παράσταση υπόσχεται να κλέψει τις καρδιές των θεατών, όπως και ο συγκλονιστικός μονόλογος «Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου» που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο ίδιο θέατρο.

Πληροφορίες για την παράσταση:
– Διάρκεια: 80 λεπτά
– Πρεμιέρα: 29 Νοεμβρίου 2024
– Ημέρες παραστάσεων: Πέμπτη στις 19.00, Παρασκευή και Σάββατο στις 21.00, Κυριακή στις 18.00
– Εισιτήρια: 20 ευρώ το κανονικό – 18 ευρώ το μειωμένο
– Κρατήσεις: 210 7223010

Πηγή: newsbomb.gr