Πρεμιέρα με στόχο την υπεράσπιση του τίτλου για τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο

Πρεμιέρα με στόχο την υπεράσπιση του τίτλου για τον Παναθηναϊκό στο Βερολίνο
Ο Παναθηναϊκός ξεκινά την πορεία του στην Euroleague από το Βερολίνο, όπου θα αντιμετωπίσει την Άλμπα (19:45) με στόχο την υπεράσπιση του τίτλου του. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, πρωταθλήτρια Ευρώπης στο περσινό Final-4 που διεξήχθη και πάλι στο Βερολίνο, θέλει να ξεκινήσει θετικά στη νέα σεζόν και να επιτύχει το back to back.

Αντίπαλος της πρεμιέρας είναι η Άλμπα, η οποία θεωρείται από τις πιο αδύναμες ομάδες του φετινού «μαραθωνίου», με πέρυσι να ολοκληρώνει τη σεζόν στην τελευταία θέση της κατάταξης, συγκεντρώνοντας μόλις 5 νίκες. Οι «πράσινοι» έχουν στην «Uber Arena» ιστορικές στιγμές, καθώς εκεί πανηγύρισαν τον τίτλο το 2009 και το έβδομο αστέρι στη φανέλα τους τον περασμένο Μάιο.

Μετά από μια ιστορική σεζόν, οι πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδας δεν έχουν αλλάξει σημαντικά τον κορμό τους, ενώ έχουν προσθέσει ποιοτικούς παίκτες όπως οι Λορέντζο Μπράουν, Ομέρ Γιούρτσεβεν και Τσεντί Οσμάν, αναμένοντας να διατηρήσουν τη διαφορά δυναμικότητας στην πρεμιέρα τους. Στο τελευταίο ματς τους, η ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Σούπερ Καπ αποτελεί κίνητρο για τους «πράσινους» να επανέλθουν δυναμικά.

Πέρυσι, η ομάδα είχε αποσπάσει δύο νίκες απέναντι στην Άλμπα, με τη νίκη στο Βερολίνο να είναι η αρχή της σεζόν και αυτή στο ΟΑΚΑ να εξασφαλίζει πλεονέκτημα έδρας. Για τους στοιχηματίες, η νίκη του Παναθηναϊκού με χάντικαπ άνω των 11.5 πόντων προσφέρεται σε απόδοση 1.91. Ο κορυφαίος παίκτης τους, Τζέριαν Γκραντ, είναι αποφασισμένος να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία, προσφέροντας σκορ και δημιουργία. Οι Over 13.5 πόντοι και ασίστ του εκτιμώνται σε απόδοση 2.30.

Με την πληθώρα στοιχηματικών επιλογών διαθέσιμων, όσοι παρακολουθήσουν τον αγώνα μπορούν να βρουν ειδικά στοιχήματα που αφορούν ομάδες και παίκτες, καθώς και προωθημένες αποδόσεις και ενδιαφέρουσες στατιστικές επιλογές.

Πηγή: newsbomb.gr