Κατάλογος Μη Αδειοδοτημένων Παρόχων Τυχερών Παιγνίων από την ΕΕΕΠ και οι Επιπτώσεις στους Χρήστες

Κατάλογος Μη Αδειοδοτημένων Παρόχων Τυχερών Παιγνίων από την ΕΕΕΠ και οι Επιπτώσεις στους Χρήστες
Η Ε.Ε.Ε.Π. καταρτίζει και αναθεωρεί έναν κατάλογο μη αδειοδοτημένων παρόχων τυχερών παιγνίων, γνωστό ως Blacklist, οι οποίοι λειτουργούν χωρίς άδεια στην Ελλάδα. Σε αυτόν τον κατάλογο περιλαμβάνονται τα ονόματα χώρου (domain names) και οι διευθύνσεις πρωτοκόλλου διαδικτύου (IP) των ιστοτόπων που προσφέρουν υπηρεσίες τυχερών παιγνίων χωρίς άδεια, ανεξαρτήτως των διοικητικών ποινών που δέχονται.

Οι χρήστες που επιχειρούν να παρακάμψουν τους περιορισμούς και να στοιχηματίσουν σε αυτούς τους μη εγκεκριμένους παρόχους, αντιμετωπίζουν ποινικές διώξεις και ενδέχεται να επιβαρυνθούν με πρόστιμο που μπορεί να φτάσει έως και 50.000 ευρώ ανά συνεδρία στοιχηματισμού.

Ο κατάλογος αυτός σημειώνει επίσης τα πρόσωπα που σχετίζονται με τις μη αδειοδοτημένες υπηρεσίες τυχερών παιγνίων, όπως οι νόμιμοι εκπρόσωποι, οι διαχειριστές και οι μέτοχοι. Προβλέπεται ότι όλοι οι φορείς που περιλαμβάνονται σε αυτόν τον κατάλογο δεν έχουν δικαίωμα να λάβουν άδεια ή να συμμετάσχουν σε αδειοδοτημένες υπηρεσίες παιγνίων στην Ελλάδα.

Πηγή: newsbomb.gr